Vi finns för Dig

Charlott Ägare

Jag grundade Salong10 år 2016 och är sedan oktober 2018 delägare med Evelina som tidigare drivit Salong E. Vi två kommer tillsammans driva Salong Vi med all vår härliga personal.

 

Jag har varit Nagelterapeut sedan 2013 och har jobbat heltid med yrket sedan dess. Jag älskar att göra alla slags naglar, korta som långa - naturella som designade. Älskar kunder med egna idéer och även kunder med inga.

 

Jag är även utbildad nagellärare i de världsledande märket Light Elegance och skolan är SANSA-godkänd och man erhåller ett internationellt Diplom efter avklarade prov. 2 gånger per år håller jag kurser och datumen finns på hemsidan.

 

Jag är även utbildad och certifierad inom Kosmetisk tatuering - Microblading och maskinteknik. Vi har ett rum godkänt för stickande verksamhet där du som kund kan känna dig trygg.

Gillar även vidarekurser i design då man aldrig kan bli fullärd.

Utbildad Makeupartist 2010 på Makeupstudion i Göteborg.

 

Bor i Ödsmål med min sambo och våra 2 barn.

Älskar livet på landet!

 

Ser fram emot framtiden och alla härliga förändringar och förbättringar

 

Evelina Ägare

Jag är en av ägarna och grundarna av Salong Vi tillsammans med Charlott! Jag har tidigare drivit Salong E sedan 2015.Jag har jobbat som frisör i 4 år och älskar att jobba mycket med klippningar i alla dess former och har specificerat mig mycket på färgningar och framförallt blonda toner! Jag jobbar väldigt mycket med extensions. Främst jobbar jag med märket Hairtalk som är extensions av högsta kvalité med patenterade tejpfästen. Detta är den mest skonsamma metoden för ditt hår. För mig är det väldigt viktigt att du som kund alltid ska känna dig väl omhändertagen och vara nöjd med ditt besök hos mig. Jag avsätter därför alltid lite extra tid för att kunna ha en grundlig konsultation innan vi påbörjar din behandling för att nå precis det resultat du vill ha! Jag är en glad tjej som alltid försöker sprida positiv energi runt om mig så oavsett om du vill färga, klippa, föna eller bara ta en kopp kaffe är du alltid varmt välkommen till mig!

Alexandra

Jag jobbar med Fransförlängning på Salong Vi och använder mig av olika metoder när jag bygger ett set. Vissa vill ha naturliga fransar medan vissa vill ha mer fylligt - jag anpassar mig utefter vad kunden vill ha <3


Jag bor i trakterna tillsammans med min sambo och dotter.


Jag älskar att göra fransar då variationen är stor beroende på hur man bygger upp förlängningen. 


Välkomna att boka tid hos mig :)

Sara

Efter att ha gått under många år och fått mina egna naglar gjorda bestämde jag mig äntligen för att själv bli nagelterapeut! Så sommaren 2019 påbörjade och slutförde jag min utbildning. Jag kan stolt säga att jag älskar naglar, färger och glitter i alla dess former! Jag brinner för att hela tiden utvecklas och lära mig mer. Belöningen blir att se kunden nöjd och glad.


Jag bor i ett hus med min sambo i Ödsmål och 2018 fick vi även vår lilla son Louie.


Just nu kommer jag att jobba halvtid på Salong Vi och även ute på mitt andra arbete på Wallhamn som montör och personbilsmekaniker. Kontrast i allra högsta grad, jag vet!


Jag är väldigt taggad på att så småningom få jobba med naglar på heltid!

Så välkommen att boka din tid hos mig!

Mindy

Jag är nyutbildad fotvårdare på Aaltos Health & Beautyschool, och har i juni -21 fått mitt Diplom. Jag sysslar med estetisk fotvård, då jag tycker att de kroppsdelar du använder mest av allt bör tas om hand och vara vackra och må bra!


Intresset för fötter har alltid funnits hos mig, då jag vårdat mina nära och käras fötter i alla år, speciellt mina barn har fått stå ut med mammas fotinspektioner.

  Jag valde att utbilda mig för att kunna arbeta professionellt här på Salong Vi, och för att låta min kärlek till fötter göra fler fötter (och människor) glada och välmående.

  Jag anpassar behandlingen utifrån dina fötters behov och dina önskemål, och du som kund kan alltid känna dig trygg hos mig!


Behandlingen utförs med höggradigt sterila instrument och behandlingstol, instrument och golv steriliseras mellan varje kund.
Hos mig får du en avkopplande stund när jag tar väl hand om dina fötter!


Ögonen är det första man ser hos en annan människa och därför har jag valt att även utbilda mig för att kunna utföra Lashlift och även färga fransar och bryn.

I framtiden planerar jag att utbilda mig till att bli Nagelterapeut och även kunna erbjuda vaxning.

Hos mig kan du använda dig av ditt friskvårdsbidrag, toppen tycker jag!


Ni hittar mitt arbete på instagram @salongvi.mindy


Hjärtligt välkommen till mig!

Charlott Green

Ägare och Utbildningsansvarig 

Naglar, Kosmetisk tatuering, Utbildning 

Mail. charlott@salongvi.nu

Instagram @nailsbygreen


Evelina Thor

Ägare 

Frisör, Extentionsstylist 

Tel 0735 404696

Mail vi@salongvi.nu

Instagram @salongvi

Alexandra Augustsson

Fransstylist

Mail vi@salongvi.nu

Instagram @salongvi

Sara Forsell

Nagelterapeut

Mail sara@salongvi.nu

Instagram @nailedit.bysara

Mindy Rydelid Markov

Pedikyrist/Fotvårdare, Lash- och Browliftstylist

Tel 0737087406

Mail mindy@salongvi.nu

Instagram @salongvi.mindy

Strandplan

 

Gärdesv 3

444 31 Stenungsund

 

0303 10168

 

@salongvi