Frisör

Få en ny look med Maria Nila's produkter

Här nedan kan du läsa om oss

Evelina

 

Evelina heter jag! Jag är en av ägarna och grundarna av Salong Vi tillsammans med Emelie och Charlott! Jag har tidigare drivit Salong E sedan 2015 ihop med Emelie.

 

Jag har jobbat som frisör i 4 år och älskar att jobba mycket med klippningar i alla dess former och har specificerat mig mycket på färgningar och framförallt blonda toner!

 

Jag jobbar väldigt mycket med extensions. Främst jobbar jag med märket Hairtalk som är extensions av högsta kvalité med patenterade tejpfästen. Detta är den mest skonsamma metoden för ditt hår.

 

För mig är det väldigt viktigt att du som kund alltid ska känna dig väl omhändertagen och vara nöjd med ditt besök hos mig. Jag avsätter därför alltid lite extra tid för att kunna ha en grundlig konsultation innan vi påbörjar din behandling för att nå precis det resultat du vill ha!

 

Jag är en glad tjej som alltid försöker sprida positiv energi runt om mig så oavsett om du vill färga, klippa, föna eller bara ta en kopp kaffe är du alltid varmt välkommen till mig!

Emelie

 

Jag är en av ägarna och grundarna av Salong Vi tillsammans med Evelina och Charlott. Jag har tidigare drivit Salong E sedan 2015 tillsammans med Evelina. Jag har jobbat som frisör i 5 år och med fransar i 4,5 år.

Sedan 4 år tillbaka är jag även franstekniker och håller i utbildningar i singel & volymfransar runt om i Sverige. Jag jobbar också med trådning.

 

När det kommer till hår har jag en förkärlek till kalla blonda nyanser och uppsättningar.

 

Vill du göra fransarna hos mig ser jag alltid till att ha en grundlig konsultation med dig för att komma fram till hur vi ska framhäva just dina ögon på bästa sätt.

 

Jag är även extensionstekniker för Toupema belgal i teknikerna tejp, keratin och dubble hair och håller även där kurser på salonger runt om i Sverige. Jag älskar att jobba med extensions och kan erbjuda olika metoder och märken! 

 

Varmt välkomna att boka en stunds avkoppling hos mig!

Strandplan

 

Gärdesv 3

444 31 Stenungsund

 

0303 10168

 

@salongvi