FRI FRAKT PÅ KÖP ÖVER 500kr I WIBO WEBBSHOP

Naglar

På Salong Vi jobbar vi alla med samma märke av gelé - Light Elegance. Light Elegance är ett utav de världsledande märkena och vi är stolta över att vara en Salong och Skola under dom. Light Elegance tillverkas i Redmond - Oregon (USA) och grundarna är ett gift par som heter Jim och Leslie McConnell. Vi som kunder har nära möjlighet till kontakt med våra grundare och distributörer vilket vi anser är jätteviktigt.

 

Produkterna är framställda av kemisten och ägaren själv - Jim McConnell. Märket är tillverkat att hålla hög kvalitet med bästa hållbarheten och en kemsikt bra sammansättning. Materialen är doftfria för en härlig salongsvistelse.

 

Tillsammans med ett noga utfört arbete där vi behandlar dina naglar varsamt så skapar vi vackra konstnaglar utefter kundens önskemål. Vi som terapeuter sitter inne på massa idéer och du som kund kan känna dig säker i våra händer.

 

Här jobbar vi 4st Nagelterapeuter


Vi är många som gör naglar på Salong Vi. Med all vår delade kunskap och erfarenhet erbjuder vi ett stort urval av designs och utförande. Vi har prisklasser från 550:- upp till över 1000:-.

Vi som gör naglar är Charlott, Linda, Sara, Linnea (Linnea är för närvarande mammaledig)

Design & Fantasi

 

Som kund kan du känna dig trygg. Har du ingen idé eller har du hittat mängder med inspobilder så hjälper vi dig fram till ett snyggt beslut

Färg & Form

 

Vi har hundratals färger och glitter att välja mellan i våra lådor. Vi är fulla med ideér och inspiration för att du ska känna dig omhändertagen

Nedan hittar ni våra olika prislistor

Med olika erfarenhet följer olika resultat. Därför har vi på salongen valt att ha olika priser. För en del kan detta vara förvirrande men lugn, vi hjälper dig!

Vi alla har ett eget grundpris som vi utgår ifrån och därefter tar vi betalt för övrig design man väljer att få.

Dessa Designnivåer utgår från +50:-, +100:-, +150:- samt +200:-. Så egentligen är tanken enkel, ju mer design desto mer kostar de.

Väljer man att ha längre naglar tillkommer även detta på priset - ju mer material desto mer kostar de.

Åldersgräns 18år - 16år med målsman

Detta beror på att när man kliver in i puburteten är den hormonella balansen i kroppen väldigt oförutsägbar. Detta resulterar i att naglar kan, på bara några dagar släppa helt från nagelplattan. Att då ha lagt hundratals kronor på att få fina naglar som bara håller några dagar är inte roligt..

På grund av detta kan ett bra och hållbart resultat inte utlovas under denna åldersperiod (12-16år) samt att naglar bör inte utföras förrän vuxen ålder, 18år. 

 

Även vid 16års ålder kan naglarna påverkas av den pågående hormonförändringen i kroppen. Detta gäller även vuxna som tex är gravida eller genomgår stressperioder, övergångsålder mm.

Strandplan

 

Gärdesv 3

444 31 Stenungsund

 

0303 10168

 

@salongvi