Skönhetssalong
N A G L A R

N A G L A R

Naglar - För tillfället nykundstopp tyvärr

På Salong Vi jobbar Vi med Light Elegance gelé. Light Elegance är ett utav de världsledande märkena och vi är stolta över att arbeta med dessa produkter. Light Elegance tillverkas i Redmond - Oregon (USA) och grundarna är ett gift par som heter Jim och Leslie McConnell. Vi som nagelterapeuter har nära möjlighet till kontakt med våra grundare och distributörer vilket vi anser är jätteviktigt.


Produkterna är framställda av kemisten och ägaren själv - Jim McConnell. Märket är tillverkat att hålla hög kvalitet med bästa hållbarheten och en kemsikt bra sammansättning som motverkar riskerna till att bygga upp en allergi. Materialen är doftfria för en härlig salongsvistelse.


Tillsammans med ett noga utfört arbete där vi behandlar dina naglar varsamt så skapar vi vackra konstnaglar utefter kundens önskemål. Som nagelterapeut sitter man inne på massa idéer och du som kund kan känna dig säker i Vi's händer.

N A G L A R

Design & Fantasi

 

Som kund kan du känna dig trygg. Har du ingen idé eller har du hittat mängder med inspobilder så hjälper vi dig fram till ett snyggt beslut

Färg & Form

 

Vi har hundratals färger och glitter att välja mellan i våra lådor. Vi är fulla med ideér och inspiration för att du ska känna dig omhändertagen

Designnivåer - för att  få ett hum om vad man ska boka

Ovan ser ni de olika Designnivåer vi utgår från på ett ungefär. De kan se krångligt ut men egentligen är tanken enkel; ju mer design desto mer kostar de.

Väljer man att ha längre naglar tillkommer även detta på priset - ju mer material desto mer kostar de. 


(Alla ovan bilder är gjorda av Charlott)

På Salong Vi jobbar vi endast en nagelterapeut - Charlott. Detta gör att tiderna är få och ibland måste nykundstopp sättas.

Med många års erfarenhet i branschen älskar jag att skapa vackra naglar där du som kund ska känna dig nöjd. Vi samarbetar och hjälper varandra, allt för att du som kund ska få precis de du önskar <3

Åldersgräns 18år - 16år med målsman

Varför undar ni kanske?...

Detta beror på att när man kliver in i puburteten är den hormonella balansen i kroppen väldigt oförutsägbar. Detta resulterar i att naglar kan, på bara några dagar släppa helt från nagelplattan. Att då ha lagt hundratals kronor på att få fina naglar som bara håller några dagar är inte roligt.. att naglarna släpper så snabbt pga hormoner kan också resultera i att man tror de är salongens fel vilket i sin tur leder till ett oförtjänt dåligt rykte.


På grund av hormonerna kan ett bra och hållbart resultat inte utlovas under denna åldersperiod (12-16år) samt att naglar bör inte utföras förrän vuxen ålder, 18år.

Materialen innehåller kemikalier och även om vi på salongen använder oss av de världsledande märket Light Elegance som är fritt från HEMA och andra dåliga kemikalier - kan inte allergisk reaktion uteslutas även om de är högst ovanligt från Light Elegance märke. Kemisten Jim McConnells mål är att man ska kunna utsättas för detta materialet hela livet utan åverkan på kropp <3

 

Även vid 16års ålder kan naglarna påverkas av den pågående hormonförändringen i kroppen. Detta gäller även vuxna som tex är gravida eller genomgår stressperioder, övergångsålder mm.


Att bygga naglar kräver att personen som har konstnaglarna är noga med att ta hand om sina naglar med nagelolja dagligen. Vi som nagelterapeter berättar alltid skötselråd för våra kunder för att resultatet ska bli så bra som möjligt! Naglar i Stenungsund

Strandvägen 8

444 31 Stenungsund

 

0303 10168

 

@salongvi